Home

Confidențialitate - Politica păstrării confidențialității

Noțiunea de 'date personale' se referă la informații de tipul: nume, data nașterii, adresa de e-mail, adresa de corespondență, care vă identifică. DIRECT-LINE INOX nu va folosi aceste date fără aprobarea dvs. În procesarea datelor dvs se va ține cont de compatibilitatea totală cu standardele internaționale recunoscute ale protejării intimității și legile românești în vigoare.

Spam
Spam-ul este definit ca trimiterea de e-mail-uri nesolicitate, de obicei de natură comercială, cu grad mare de repetiție, la un destinatar cu care nu a existat nici o corespondență anterioară sau care a cerut să nu îi mai fie trimise aceste e-mail-uri. DIRECT-LINE INOX este total împotriva spam-ului. Numai cu permisiunea dvs. DIRECT-LINE INOX vă poate trimite prin e-mail informații comerciale, dându-vă posibilitatea să optați pentru a mai primi sau nu astfel de mesaje electronice.

Condiții de folosire a informațiilor de pe site
Puteti prelua, citi sau imprima orice informație de pe acest site cu condiția să reproduceți fiecare și toate adnotările despre drepturile de copyright sau alte adnotări despre drepturile de proprietate conținute în orice informație pe care o preluați de pe site. Totuși nu aveți dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi conținutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzând aici textul, imaginile, sunetul, video, fără permisiunea scrisă a DIRECT-LINE INOX.

De asemenea, trebuie să luați la cunoștință că orice vedeți sau citiți pe acest site are drepturi rezervate de copyright fără o altă notificare specială.

DIRECT-LINE INOX poate revizui oricând condițiile și termenii de utilizare a site-ului, fără o notificare prealabilă.