Home » Termeni şi condiţii

CONDIȚII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

1.INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului DIRECT-LINE INOX de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați factorii și termenii de utilizare descriși în continuare.

2. CONȚINUTUL INFORMAȚIILOR SITE-ULUI
Nici o informație prezentă pe acest site nu va fi considerată drept ofertă de produse sau servicii în general și produse sau servicii software în special, venind din partea DIRECT-LINE INOX .

3. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor DIRECT-LINE INOX. DIRECT-LINE INOX nu va acorda nici o garanție referitoare la:

evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.
Astfel DIRECT-LINE INOX nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

4. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI
Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea DIRECT-LINE INOX S.R.L., care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. Întregul conținut al site-ului DIRECT-LINE INOX este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de DIRECT-LINE INOX . Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea SIVECO Romania.

5. OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte. DIRECT-LINE INOX nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze DIRECT-LINE INOX prin unul din mijloacele afișate în pagina Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză, cât și asupra condițiilor contractuale, taxelor, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natură.

6. INFORMAȚII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site. Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile DIRECT-LINE INOX , dar poate include și alte informații aflate în strânsă legatură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate. Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

7. INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoană care vizitează site-ul DIRECT-LINE INOX și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site și manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către DIRECT-LINE INOX în vederea efectuării de studii de piață, transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; realizării de către DIRECT-LINE INOX a operațiunilor de recrutare de personal (a se vedea pagina Cariere din site); soluționarea de către DIRECT-LINE INOX a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de DIRECT-LINE INOX și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului. DIRECT-LINE INOX va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavaoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii 'Contact' din site. Am citit cele enunțate mai sus și declar că sunt de acord cu conținutul acestor condiții generale de utilizare.